Знам,че звучи бебешко но един приятел така казва на рождените дни,а и къде да си плиокна пожеланията за рожден ден,за имен ден,за какъвто и да е "ден-ден"? Може да се смени винаги името на темата,нали
Честит рожден ден,Еми !!!
Нека слънчевият лъч в косите ти винаги танцува така прекрасно и сияещо ..
Обичаме те! Благодаря ти,Ем,че си с нас .. че ми даде сила да продължа ..
Това е твоята "картичка" : milsi.hit.bg за теб и твоят кавалер в твоят ден ! Небето е винаги там и е винаги прекрасно..погледни го
ей,хораааа...нямате ли си рожденници в София...или всички ви е донесъл щъркела без дата на пратката ;р Небето е винаги там и е винаги прекрасно..погледни го
Alakai,честит ден-ден!!Добредошъл в съкровищата на форума тук,в света на салса въобще и в този нов път със танцуващо сърце..пожелавам ти здраве,за да имаш сили да вървиш по него с усмивка и време, за да си го твориш така,както ти мечтаеш..и дано никога не забравяш докато учиш..че всичко това е просто за да е по-усмихнат света..знам,че в началото няма да имаш думи..споко...и те ще затанцуват свободно скоро, след танците..а и понякога е по-добре да помълчим и просто да танцуваме,нали... Небето е винаги там и е винаги прекрасно..погледни го